ZONGULDAK'IN EREĞLİ İLÇESİ AÇIKLARINDA BATAN KAFKAMETLER ADLI YÜK GEMİSİNİN KAYIP 7 MÜRETTEBATINI ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında batan Kafkametler adlı yük gemisinin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında batan Kafkametler adlı yük gemisinin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor. TCG Akın Gemisi de çalışmalara eşlik ediyor.

Kdz. Ereğli açıklarında 19 Kasım günü yaşanan kuvvetli fırtınada mendireğe çarparak batan Kafkametler adlı Türk bayraklı yük gemisinin 12 mürettebatının 5'inin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp 7 mürettebatı arama çalışmaları sürüyor.

Çalışmalara TCG Akın Gemisi de eşlik ediyor. Öte yandan, yerli ve milli imkanlar ile geliştirilen su altı görüntüleme cihazı da batığın olduğu bölgede kayıp mürettebattan bir iz bulabilmek için kullanılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Karadeniz Haberleri

Sinop’ta Leylek Şenliği: Yavrular Halkalandı
76 Yaşında Üniversiteden Mezun Oldu, Azmiyle Gençlere Taş Çıkarttı
Amasya’da İnşaattan Düşen İşçi Hayatını Kaybetti
Boş Arazideki Atık Samanlar Alev Aldı
Camili Havzası’ndaki 175 Yıllık Ahşap Cami Babadan Oğula Korunuyor