Kdz.Ereğli ilçesinde, aralarında öğrencilerin de bulunduğu halk otobüsü ile TIR’ın kafa kafaya çarpışması sonucu bir kişi yaşamını yitirirken 19 kişi de yaralandı.
Kaza, Kdz. Ereğli Alaplı Karayolu tersaneleri mevkiinde meydana geldi. Mustafa Taş yönetimindeki 67 M 8506 plakalı öğrenci taşıyan halk otobüsü seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun karşı tarafına geçip Hüseyin S. yönetimindeki 81 BA 1842 plakalı TIR'la kafa kafaya çarpıştı.
Kazada, otobüs şoförü Mustafa T (60), araçta bulunan
oğlu Ali T ve yaşları 11 ile 13 arasında değişen Nalan Ö., Hicran Ö., İlker A., Serhat A., Sema O., Merve Y., Şeyda D., Duygu A., Ersin K., Sinem Ö., Kerim Murat K., Furkan S., Göksel K., Sedanur Y., Umut A., Hatice Ç., Emirhan Ç. isimli öğrenciler ve TIR şoförü Hüseyin S. yaralandı. Yaralılar Ereğli Devlet Hastanesi ve ilçede bulunan özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Otobüs şoförü Mustafa T, kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitirdi.
Kaza nedeniyle ulaşım tek şeritten yaklaşık bir saat kontrollü olarak verildi.
İlk yorum yazan siz olun
Karadeniz Haberleri
Kastamonu’da Yağışların Ardından Heyelanlar Meydana Geldi
Bolu’da 21 Kaçak Göçmen Yakalandı
Hurda Metalden Sanata Dönüşen ‘kürtün Zili’ İçin Coğrafi İşaret Hamlesi
Zonguldak’ta Bin 872 Konutun Hak Sahibi Belirlendi
Trabzon’da Yedikleri Tost Sonrası Hastanelik Olan Aile Konuyu Yargıya Taşıyor