Rize’de tam 8 yıldır sorun olan dağbidi yolundaki arazi hak sahipleri ile anlaşıldıktan sonra trafiğe tamamen açıldı. bugün dağdibini kullanan araç sürücüleri alanın açık olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşarken belediye ekipleri ilerleyen günlerde alanda düzenleme yapacaklar.
Karayolları ile hissedarlar arasında yapılan anlaşmayla birlikte yol bugün tam anlamıyla ulaşıma açıldı ve dağdibi yolundaki bu alandan araçlar rahatlıkla geçmeye başladı.
İlerleyen günlerde belediye ekipleri tarafından açılan alanda asfaltlama çalışması yapılacak ve alanda bulunan olumsuzluklarda ortadan kalkmış olacak.
8 Yıldır tek şeritten verilen bu alanın trafiğe kazandırılması araç şoförlerine büyük bir kolaylık sağladı.
İlk yorum yazan siz olun
Rize Haberleri
Rizespor 20 - 0 yendi
Rize’de İlk Yerel Eylem Gruplarından Vali Baydaş’a Ziyaret
Yusuf Ziya Alim: "2025 Yılında 160 Bin Ton Da Kuru Çay Olarak Üretim Yapıldı"
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri