Açılışa davetli olan Gürcistan’ın Batum şehri Ticari Ateşesi açılış sonrasında ASKON heyetiyle görüşme sağlayarak ASKON Rize Şubesiyle karşılıklı ilişkilerin ilerletilmesi, Rize ve Gürcistan arasındaki ticaretin daha da arttırılması konusunda ticari sohbetlerde bulunuldu.
ASKON Genel Merkezinin kendileriyle irtibat halinde olduklarını ve Batum şehrinde güçlü bir ASKON Şubesinin kurulmasının amaçlandığı ve bunun için Batum’daki Türk İşadamları hakkında Genel Merkez tarafından kendilerinden bilgi alındığını belirttiler.
Gürcistan’da kurulacak güçlü bir ASKON şubesinin şehrin ihtiyaçları doğrultusunda Doğu Karadeniz ile bağlantılı ve Gürcistan’a yapılan ihracatı daha da arttırmayı hedeflediklerini belirttiler.
İlk yorum yazan siz olun
Rize Haberleri
Ç.Rizespor deplasmanda Keyserispor'a 2 - 0 mağlup oldu
Kayıp Genç Oral Şengün’ün Cansız Bedeni Pazar Sahilinde Bulundu
Rize Masası’nda “İlkel Teleferikler” Tartışıldı: Teleferiklere artık elektrik bağlanmayacak
Samsun Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin açılışı yapıldı
Rize İnstagram sayfaları