Bakan Hayati Yazıcı, Suluboya Şenliği’ne Katıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize ziyaretinin 2. gününde Çayeli ilçesi Kaptanpaşa köyünde düzenlenen suluboya şenliğine katıldı.

  Suluboya yapan çocuklar ve vatandaşlarla sohbet eden Bakan Hayati Yazıcı, “Bu tarz projeleri destekliyoruz. Bu tarz çalışmaların geleceğinin ressamlarının yetişmesinde faydalı olacağını düşünüyorum” dedi.

  Ardından çay bahçesine girerek beraberindekilerle birlikte eline çay makası alarak çay kesen Bakan Hayati Yazıcı, basın mensuplarının “Çay kesmek zor mu?” sorusuna “Biraz zor ama spor yapmış olduk. Eskiden elle toplanıyordu çok daha zordu şimdi makas çıktı daha kolaylaştı” diye cevap verdi.

  Bakan Hayati Yazıcı, daha sonra Çamlıhemşin ilçesinin Ayder Yaylası’na hareket etti.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize-Artvin Havalimanı’nda yolcu trafiği hızlandı: 6 ayda 624 bin kişi
Rize'de Dev Yatırım Zirvesi: 126 Milyar Liralık 349 Proje Masaya Yatırıldı!
Rize’de Kaçakçılara Darbe: Dev Operasyonda 45 Gözaltı!
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri