Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı nın ev sahipliğinde,Yeni projelendirilen ve şehre ayrı bir hava katan Rize Belediye Parkı nı, Bakanların yanı sıra Rize Milletvekilleri Hasan Karal ,Nusret Bayraktar, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Rize Valisi Nurullah Çakır AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar,partililer ve vatandaşlar hep beraber gezerek Park içinde hizmet veren Çayhan cafe’de dinlenip ikram edilen çaylarını yudumladılar.
Rizelilerin adres haline getirdiği ve yıllar sonra yeniden projelendirilerek daha modern bir şekilde vatandaşın hizmetine sunulan Belediye Parkı, Geçtiğimiz yıllarda Rize Belediyesi tarafından “Nasıl Bir Belediye Parkı istersiniz”? Anketiyle vatandaşın fikri alınarak projelendirilmişti.
Başkan Bakırcı; Park’ı gezen Bakanlar ve beraberindeki heyeteYeni proje içerisinde modern bir Cafe, Çocuk Oyun parkı, Su Fiskiyeleri, iki adet Büfe, Rize denince akla gelebilecek ( Atmaca, Çay, Kemençe ) gibi simge haline gelmiş öğelerin üzerinde bulunduğu 7 metrelik ışıklı heykel, oturma alanları ve ağaçlar hakkında bilgi verdi.
Yeni haliyle artık Rizelilerin daha rahat ve güvende kullanabileceği Park alanını beğenen Bakan Yazıcı ve Eker Belediye Başkanı Bakırcı yı, tebrik edip Hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
İlk yorum yazan siz olun
Rize Haberleri
Rize İftar Vakti 2026: Rize İmsakiye, Sahur Saati ve Namaz Vakitleri Açıklandı
ÇAYKUR Genel Müdürü Alim: 2026’da 500’e Yakın Mevsimlik İşçi Alımı Yapılacak
Rize’de Kamyonet Dereye Yuvarlandı: 1 Ölü, 1 Yaralı
RİZE’NİN GÜNEYSU İLÇESİNDE, HANDÜZÜ YAYLASI’NDA DÜZENLENEN YEŞİLAY DÜNYA KAR MOTOSİKLETİ ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ETABINDA, 6 ÜLKEDEN 28 SPORCU MÜCADELE ETTİ
Rize İnstagram sayfaları