Bakırcı; “En Güçlü Liste”

Rize Belediyesi Eski Başkanı Halil Bakırcı Çaytv'de Katıldığı Çay'da Sabah canlı yayın televizyon programında 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

 Rize Belediyesi Eski Başkanı Halil Bakırcı katıldığı canlı yayın televizyon programında 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Bakırcı, “AK Parti’nin adayları güçlü. Genel Başkan Yardımcısı, Gençlik ve Spor Bakanı ve İl Başkanlığı ve İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmış adaylarımız var. Diğer illerle kıyaslandığında AK Parti en güçlü adaylarıyla beraber sahaya inmiştir. Siyasetin dengesi içerisinde bakıldığında tabiri caizse “bu adaylar için şapka çıkarılır” denilir. Rizeli bu fırsatı kaçırmamalı. 2002’den bugüne baktığımızda AK Parti’nin Rize’deki en güçlü listesidir.” şeklinde konuştu.


PROGRAM TEKRARI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Ayıların Köylere İnişi Sürüyor
Rize’nin Yüksek Kesimlerinde Kar Yağışı Etkisini Sürdürüyor
Anahtar Parti Rize İl Başkanı Remzi Kutanoğlu’ndan Çaykur, Çay Kanunu ve Havalimanı Açıklaması
MUHİTTİN BAYRAK’TAN SERT AÇIKLAMA: “RİZE’DE İŞLER YOLUNDA GİTMİYOR, PROJELER YARIM, SİYASET UYKUDA”
İyidere’de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Görevlendirmesine Tepki