Başkan Bakırcı Rize'de Deniz Sezonunu Açtı

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, serin hava ve dalgalı denize aldırış etmeden denize girip Rize için yüzme sezonunu açtı.

Başkan Bakırcı Rize'de Deniz Sezonunu Açtı
Rize Belediye Başkanı geleneksel hale getirdiği, 19 Mayıs tarihinde denize girip deniz sezonunu açma geleneğini bu yıl da sürdürdü. Başkanı Halil Bakırcı, serin hava ve dalgalı denize aldırış etmeden denize girip yüzdü. Özel Kalem Müdürü Ali Osman Çelik de Bakırcı ile denize girerken, güvenlik gerekçesi ile Deniz Polisi Balık Adamları da ikiliye eşlik etti.
Bakırcı deniz suyunun tahmin ettiğinden sıcak olduğunu belirterek, “Her yıl 19 Mayıs’ta deniz sezonunu açıp 29 Ekim’de kapatıyoruz. Hava nasıl olursa olsun denize giriyoruz. Bugün su tahmin ettiğimden sıcak. Herkesi denize girmeye davet ediyorum” dedi.



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize'de Motosiklet Kazası: Mevsimlik Çay İşçisi Hayatını Kaybetti
Zirai Don Tarımı Vurdu: Fındık ve Çayda Rekolte Kaybı, Destek Talebi Yeniden Gündemde
Buğdaya destek var, çay'a Destek yok: Tarım Bakanlığı’nın uygulamaları tartışılıyor
Rize’de Çay Üreticisine "hasada Ara Verin" Çağırısı
Rize İnstagram sayfaları