Başkan Esmen'e Saldıranlar Serbest Bırakıldı

Çayeli Belediye Başkanı Dr. Atilla Esmen'e yapılan saldırı ile ilgili olarak gözaltına alınan 10 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Başkan Esmen'e Saldıranlar Serbest Bırakıldı
Edinilen bilgiye göre, saldırı olayıyla ilgili olarak gözaltına alınan A.Ç, Y.Ç, S.Ç.Y.U' nun ardından olayla ilgisi olduğu tespit edilen 6 kişi daha gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çayeli Adliyesine sevk edilen 10 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Alınan bilgilere göre olaya karışan A.Z'nin olaydan dolayı çok pişman olduğu ve baştan beri yaptıklarından dolayı pişmanlık duyduğu ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize'de Motosiklet Kazası: Mevsimlik Çay İşçisi Hayatını Kaybetti
Zirai Don Tarımı Vurdu: Fındık ve Çayda Rekolte Kaybı, Destek Talebi Yeniden Gündemde
Buğdaya destek var, çay'a Destek yok: Tarım Bakanlığı’nın uygulamaları tartışılıyor
Rize’de Çay Üreticisine "hasada Ara Verin" Çağırısı
Rize İnstagram sayfaları