Bursalı, Selde Zarar Gören Anatamir'i Ziyaret Etti

Öz Gıda İş Sendikası Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, selden etkilenen ÇAYKUR Anatamir çay fabrikasını ziyaret etti

Öz Gıda İş Sendikası Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcısı Fatih Kandemir ile birlikte Rize’de etkili olan yoğun yağışlar sonucu meydana gelen su baskınlarından zarar gören ÇAYKUR Anatamir çay fabrikasını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Su baskınının çay fabrikasına verdiği zararı yerinde inceleyen Bursalı, temsilcilerimizden bilgi aldı. Sendika yönetimi olarak her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Bursalı’ya ziyaretinde, Anatamir işyeri sendika temsilcisi Uğur Karaca da eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Erdoğan Rize’de açıkladı: 10 milyar liralık yatırım, 26 açılış ve 3 yeni temel
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de cuma namazını kıldı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Eyüp maçında rizespor taraftarı arttırıldı