Canan Hemşire Rize’de Yılın Hemşiresi Oldu

Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında Rize’de yılın hemşiresi seçildi.

  Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan hemşire Canan Işık yılın hemşiresi seçildi.

  Rize Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, yılın hemşiresi seçilen Işık'ı makamında kabul ederek teşekkür belgesi verdi. Tepe, hemşirelik mesleğinin gıpta edilecek bir meslek olduğunu belirterek, "İyi ve donanımlı bir hemşirenin olmadığı yerde hekimlik tek başına bir anlam ifade etmez" dedi.

  Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül ise "Sağlık hizmetinde uzun bir süre bulunup ta bu kadar özverili, tebbessüm ve sevgi içinde bir kişi bulmak kolay değil. Bu anlamda ilimizde yılın hemşiresi seçilen Işık'ı tebrik ediyorum ve uzun yıllar bizlere ve halkımıza hizmet edeceğini düşünüyorum" diye konuştu.







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize-Artvin Havalimanı’nda yolcu trafiği hızlandı: 6 ayda 624 bin kişi
Rize'de Dev Yatırım Zirvesi: 126 Milyar Liralık 349 Proje Masaya Yatırıldı!
Rize’de Kaçakçılara Darbe: Dev Operasyonda 45 Gözaltı!
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri