Çayeli'nde Kış Uykusuna Yatmayan Ayılar Kameraya Yansıdı

RİZE'NİN ÇAYELİ İLÇESİNDE KIŞ UYKUSUNA YATMAYARAK GEZİNEN 2 AYI, ARICILARIN KURDUĞU GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Rize'nin Çayeli ilçesine bağlı Çataldere köyünde, kış uykusuna yatmayan iki ayı, arıcıların güvenlik kamerasına takıldı.

Köydeki bir arıcı, arı kovanlarını korumak amacıyla kurduğu güvenlik kamerasında ayıların görüntülerini tespit etti. Kameraya yansıyan görüntülerde, iki ayının gündüz vakti yiyecek aramak için bölgede dolaştığı görüldü.

Ayıların özellikle bal arayışında olabileceğini belirten köy sakinleri, bölgede doğanın zorlu kış koşullarına rağmen ayıların hareketliliğinin dikkat çekici olduğunu ifade etti. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, köyde yaşayanların ilgisini çektiği kadar, yaban hayatına dair ilginç bir detay olarak değerlendirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

RİZE TSO’DA GRUP SONUÇLARI BELLİ OLDU
Rize Ticaret Ve Sanayi odası seçim sonuçları
Çayeli TSO’da yeni dönem: Mehmet Sarı başkan seçildi
“GASTRONOMİ RİZE” GÜNLERİ PERŞEMBE GÜNÜ KAPILARINI AÇIYOR
Çay TV Ankara Bölge Müdürlüğü Yeni Yerinde Yayın Hayatına Devam Ediyor