Çaykur Ailesi İftarda Buluştu

ÇAYKUR her Ramazan’da geleneksel hale getirdiği toplu iftar yemeğinin bu yılki iftarını dün akşam Yakamoz Restoranda gerçekleştirdi.

 ÇAYKUR’un tüm birimlerinde çalışan yaklaşık 1600 personelinin katıldığı iftar yemeğinde Çaykur ailesi bir araya geldi.

 
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyesi, Öz Gıda İş Sendikası Doğu Karadeniz Şube Başkanı, Çaykur daire başkanları, fabrika müdürleri Çaykur’dan emekli olan personel ve Çaykur çalışanları geleneksel iftarda bir araya geldi.

 
ÇAYKUR Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim ve yöneticilerin programa katılanları kapıda karşıladığı iftar yemeği aile ortamını aratmayacak bir şekilde samimi ve huzurlu bir ortamda gerçekleşti.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Bakan Şimşek Rize’nin yatırımlarını değerlendirdi
Rizeli iş adamı Ercan Ekşi silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Doğu Karadeniz’in ihracatı 1 milyar doları aştı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri