Bölgedeki ÇAYKUR bayilerini ziyaret eden Genel Müdür Alim, ürünlerin satış noktalarındaki durumunu yerinde inceleyerek bayilerden satış ve pazarlama faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Bayi temsilcileriyle görüşen Alim, sahadan gelen talep ve değerlendirmeleri de dinledi.
Program kapsamında ÇAYKUR Su ürünlerinin üretildiği fabrikayı da ziyaret eden Yusuf Ziya Alim, üretim hattı ve tesisin çalışma süreçlerini inceledi. Son dönemde büyüme gösteren su ticaretine ilişkin üretim kapasitesi, tedarik zinciri ve pazarlama çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.
ÇAYKUR’un farklı faaliyet alanlarını yerinde takip eden Alim’in saha ziyaretleriyle, üretimden tüketiciye kadar uzanan sürecin doğrudan değerlendirilmesi ve ihtiyaçların yerinde tespit edilmesi amaçlanıyor.