Çaykur Ramazanda da Hizmette

İftar çadırında Oruçlarını açan yüzlerce vatandaş, yemek sonrası Çaykur`un açmış olduğu çay standında kuyruğa geçerek çay ihtiyacını karşılıyor.

 Rize Belediyesinin Ramazan Ayı boyunca Kültür Parkta  vermiş olduğu  iftar yemeğinden sonra, Rize`de yaşayan yüzlerce vatandaş çay ihtiyaçlarını  milli kuruluşumuz olan , Bölgemizin  göz-bebeği  hayat damarı olan Çaykur`un sunmuş olduğu Çaykur çaylarından karşılamaktadırlar.
 
İftar sonrası adeta kuyruğa dizilip bir bardak çaykur çayı almak için yüzlerce kişi izdihama sebebiyet vermektedirler.Her gün  ortalama 1400-1500 bardak çay kur çayı  gelen misafirlere ikram edilmektedir.
 
Tecrübeli ,deneyimli ve güler yüzlü Çaykur personelinin göstermiş olduğu bu içten görev anlayışı sebebiyle , çaylarını yudumlayan misafirlerin  mutluluklarını görmek gerçekten duyguların en güzeli olsa gerek!
 
Savaşta, barışta ve her türlü doğal afetlerde Türk milletinin  daima  yanında  olmayı milli bir görev anlayışıyla benimseyen , Ülkemizin ve bölgemizin  tanıtımı açısından yapılan her türlü   kültürel  etkinliklerde de  her zaman öncü olan,  Türkiye`nin bir numaralı Kamu  teşekkülü olan Çaykur ,bugüne kadar göstermiş olduğu pozitif   Milli görev anlayışıyla her zaman  halkının yanında ilk önce olmayı  başaran ,  Çay sektörünün  lokomotifi ve en büyüğü olan Çaykur,  bundan sonra da  sosyal sorumluluk  gereği Türk Milletinin yanında  daima  var olmaya devam edecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Anzer Yaylası’na Mayıs Ayında Kar Yağdı
Mini Dünya Kupası Heyecanı bu yıl da Rize'de start verdi.
2024 Yılı Yaş Çay Fiyatı Açıklandı. Mustafa Mavi: “19 Tl Üreticiyi Üzmüştür”dedi
Çaykur 2024 yılı işçi alımı kurası Ne zaman ? Çaykur Kura Çekimini Çaytv Canlı Verecekmi ?
Rize İnstagram sayfaları , Rize Haber , Rize Haberleri , Son Dakika Rize Haberleri