Çaykur Rizespor - Galatasaray Maçı Öncesi Güvenlik Toplantısı Yapıldı

TRENDYOL SÜPER LİG’İN 24. HAFTASINDA 17 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ OYNANACAK ÇAYKUR RİZESPOR - GALATASARAY KARŞILAŞMASI ÖNCESİNDE, RİZE İL SPOR GÜVENLİK KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Rize Valisi İhsan Selim Baydaş başkanlığında yapılan toplantıda, maçın güvenli bir ortamda oynanması için alınacak tedbirler detaylı olarak ele alındı.

Toplantı sonrası yapılan açıklamada, müsabaka günü stadyum içi ve çevresinde güvenliğin sağlanması, taraftarların huzurlu bir şekilde maçı izleyebilmeleri ve olası olayların önlenmesi adına çeşitli önlemlerin kararlaştırıldığı belirtildi.

Vali Baydaş, futbolun dostluk, kardeşlik ve fair-play ruhuna uygun şekilde oynanması gerektiğini vurgulayarak, maçın centilmenlik içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Toplantıya; Vali Yardımcısı Murat Öztürk, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Abdulkadir Öksüz, Rize Emniyet Müdürü Murat Türesin, Rize İl Jandarma Komutanı Albay Ali Güngör, Çaykur Rizespor Başkan Vekili Adnan Er, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, İl Sağlık Müdürü Mustafa Tepe, ASKF Başkanı Ali Çelik, TSYD Rize Temsilcisi Osman Can ve ilgili kuruluşların temsilcileri katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize-Artvin Havalimanı’nda yolcu trafiği hızlandı: 6 ayda 624 bin kişi
Rize'de Dev Yatırım Zirvesi: 126 Milyar Liralık 349 Proje Masaya Yatırıldı!
Rize’de Kaçakçılara Darbe: Dev Operasyonda 45 Gözaltı!
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri