ÇAYKUR RİZESPOR RİZE’DE TEK YÜREK OLDU

ÇAYKUR RİZESPOR, RİZE’DE DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMINDA GENİŞ KATILIMLA BİR ARAYA GELDİ. KULÜP CAMİASINI VE ŞEHİR PROTOKOLÜNÜ BULUŞTURAN ORGANİZASYON, BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Çay TV (@caytvhaber)'in paylaştığı bir gönderi

Rize’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Kulüp Başkanı İbrahim Turgut ve yönetim kurulunun yanı sıra, Kemal Memişoğlu, İhsan Selim Baydaş, Harun Mertoğlu ve Rahmi Metin başta olmak üzere ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, eski sporcular ve yaklaşık 3 bin davetli katıldı.

Yoğun katılımın olduğu programda konuşma yapan Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ile Kulüp Başkanı İbrahim Turgut, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Yapılan konuşmalarda, Çaykur Rizespor’un şehrin en önemli değerlerinden biri olduğu ifade edilirken, kulübün başarısı için tüm Rize’nin tek yürek olduğu mesajı verildi.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen iftar programı, katılımcıların bir araya gelerek dayanışma ruhunu pekiştirdiği anlamlı bir organizasyon olarak öne çıktı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Rize Haberleri

Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize’de Kurban Bayramı Denetimlerinde 11 Büyükbaş Hayvanda Tüberküloz Tespit Edildi
Rize’deki Kazada Hayatını Kaybeden Yaşlı Çift Son Yolculuğuna Uğurlandı
Çayeli’nde Çaylık Alanda Mahsur Kalan Vatandaş Ekiplerin Müdahalesiyle Kurtarıldı