KIRGIZİSTANLI 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK TÜRKİYE’DE ŞİFA BULDU

MALATYA İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ’NDE TEDAVİ GÖREN 3 YAŞINDAKİ KIRGIZİSTANLI ÇOCUK SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Kırgızistanlı 3 yaşındaki Nuryiğit Maksatbekoğlu, ülkesinde ve Kazakistan’da tedavi edilemeyen rahatsızlığı için Türkiye’ye getirildi. Malatya’da bulunan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yapılan başarılı operasyon ve tedavinin ardından küçük hasta yeniden sağlığına kavuştu.

Son evre karaciğer kanseri teşhisi konulan Nuryiğit Maksatbekoğlu, ülkesinde uygulanan 7 kür ağır kemoterapiye rağmen iyileşemedi. Bunun üzerine ailesi tedavi için Türkiye’ye başvurdu.

İnönü Üniversitesi Tıp Merkezi’nde gerçekleştirilen karaciğer dokusu nakli ve uygulanan tedavi süreci sayesinde küçük Nuryiğit yeniden hayata tutundu.

HABER: İSMET KÖSOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize Ziraat Odalarından Net Mesaj: “Yaş Çayda Taban Fiyat 38 TL Olmalı”
Saadet Partisi Rize’den Sert Çıkış: “Şiddet Sıradanlaşıyor, Toplum Alarm Veriyor”
Rize'de kaza , 4 kişi yaralandı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri