Son günlerde basında yer alan ‘Erdoğan Soyadıyla Dolandırmışlar’ haberinde; hiç bir ticari ilişkisi bulunmayan ve sadece soyadının Erdoğan olması hasebi ile Sayın Başbakanımızın ve benim ismimin, fotoğraflarımın böyle bir haberde yer alması basın ahlakı açısından kabul edilecek bir şey değil. Ticari alacağa konu olan şahsin sadece isminin ilk harflerinin kullanıldığı bir haberde benim unvanımı, fotoğrafımın, kullanılması sadece kötü niyetin ifadesidir.
Benim ve ailemin yıllar içinde oluşturduğumuz saygın imajın, ticari ve insani itibarımızın bu şekilde yönlendirilmiş haberler ile zedelenmeye çalışılması değişik dönemlerde rastladığımız ve defalarca kınadığımız, tamamen kasıtlı karalama çabalarının bir sonucudur. Haberde yer alan gerçek dışı iddialar ve oluşturulmaya çalışılan algı çamur at izi kalsın mantığıyla yapılmış kamuoyunu kasıtlı olarak yanıltma çabasının açık bir göstergesidir.
Sosyal-ticari itibarıma kast edilen benimle, kurumumla ve işimle alakası olmayan haberlerle farklı algı oluşturmaya çalışan ve kamuoyunu bu şekilde yönlendiren basın mensuplarını şiddetle kınıyor, şahsım ve ailem hakkında yapılan haberler ve kullanılan fotoğraflarla ilgili hukuki süreci başlattığımı kamuoyu ile paylaşmak istiyorum.
Saygılarımla
Mehmet ERDOĞAN
Rize Ticaret Borsası
Yönetim Kurulu Başkanı
İlk yorum yazan siz olun
Rize Haberleri
Rize’de İlk Yerel Eylem Gruplarından Vali Baydaş’a Ziyaret
Yusuf Ziya Alim: "2025 Yılında 160 Bin Ton Da Kuru Çay Olarak Üretim Yapıldı"
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
BAYRAK; YAŞ ÇAY TABAN FİYATI EN AZ 50 TL OLMALIDIR!