Muharrem İnce'nin Mitingine Erdoğan Afişleriyle Geldiler! İki Grup Birbirine Girdi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Rize'de düzenlediği miting sırasında gerginlik yaşandı. Alana Erdoğan'ın resimlerinin bulunduğu afişlerle gelen vatandaşlar ile mitingdekiler birbirine girdi.

 Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Rize'de düzenlediği miting sırasında gerginlik yaşandı. Çıkan gerginlikte bir kişi gözaltına alındı.

 
ERDOĞAN'IN RESİMLERİNİN BULUNDUĞU AFİŞLERLE GELDİLER


 
Rize Valiliği önündeki miting alanında Muharrem İnce'nin konuşması öncesinde ellerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resimlerinin bulunduğu afişlerle alana gelen bir grup vatandaşı polis ekipleri uzaklaştırarak bir gerginlik çıkmasının önüne geçti.


 
 
İKİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ
 
Alandan uzaklaştırılan grup bir süre sonra tekrar alana gelirken, İnce'nin konuşması bittikten sonra alanda mitinge katılanlar ile aralarında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine polis ekipleri grubu çember içine alırken, iki grup birbirine girdi.
 
 
GÖZALTINA ALINDI
 
Polis ekipleri gerginliğe neden olan gruptan bir kişiyi yere yatırarak gözaltına alırken, gerginlik polisin müdahalesi ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Yılmaz Katmer’den Kapsamlı Değerlendirme: AK Parti Rize’de Süreçler Nasıl İşleyecek?
Rize’den Fırtına Gibi: TAYFUN Füzesi Son Testte Hedefi Nokta Atışıyla Vurdu
Rize’de Tarihi Kemer Köprüye Sprey Boya ile Zarar Verildi