MÜSİAD Rize’den Finans Konferansı: İslam Memiş Yatırımcılara Yol Haritası Çizdi

MÜSİAD RİZE ŞUBESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “KRİZLER ÇAĞINDA FIRSATLAR VE STRATEJİ” BAŞLIKLI KONFERANSTA, FİNANS ANALİSTİ İSLAM MEMİŞ RİZELİLERLE BİR ARAYA GELDİ. PROGRAMDA, KÜRESEL EKONOMİK GELİŞMELER VE YATIRIM STRATEJİLERİ ELE ALINDI

Rize Kültür Merkezi Küçük Salon’da gerçekleştirilen etkinliğe, Rahmi Metin, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Harun Şimşek, dernek üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferansta konuşan İslam Memiş, yatırım alışkanlıklarının toplumdan topluma değiştiğine dikkat çekerek, Türkiye’de altın ve gümüşün yalnızca bir yatırım aracı değil, aynı zamanda güvenli liman olarak görüldüğünü ifade etti. Piyasalarda yaşanan dalgalanmalara karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Memiş, özellikle sosyal medya üzerinden yayılan bilgi kirliliğine karşı yatırımcıları uyardı.

Programın açılışında konuşan Harun Şimşek ise MÜSİAD olarak üyeleri ve vatandaşları ekonomik gelişmeler konusunda bilgilendirmeyi önemsediklerini belirterek, bu tür etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.

Konferans, katılımcıların sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

RİZE BAHÇEŞEHİR KOLEJİ’NDE GELECEĞİN BECERİLERİ ÖLÇÜLÜYOR B-PISA HEYECANI BAŞLADI
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rizeli Milli Boksör Alperen Yılmaz, Türkiye Şampiyonası İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor
Rize’de Silahlı Kavga: 1 Kişi Yaralandı