Ordulu İşçilerin Rize'de Gürcü İsyanı

Rize ye yaş çay sezonu ile birlikte çaya toplamaya gelen ordulu işçiler gürcü işçilerin işlerini ellerinden aldıklarını dile getirerek mağdur olduklarını kaydettiler.

Çalıştırılması yasak olmasına rağmen tercih edilen gürcü işçi çalıştırma Türk işçisini Rize’de de mağdur etmeye başladı.

Yaklaşık 7-8 gündür iş alamadıklarını ifade eden ordulu işçiler gürcüler işimizi elimizden alıyorlar yasak olmasına rağmen vatandaş onları tercih ediyor yetkililere söylememize rağmen hiçbir şey yapılmıyor borç parlar ile yaşamaya çalışıyoruz yetkililerden yardım bekliyoruz dediler.

Düşük fiyattan çalışan Gürcü işçilerin çalıştırılması yasak olmasına rağmen vatandaşın tercihi olurken yakalandıklarında ise çalıştıranlara ciddi para cezası ile karşı karşıya kalabiliyorlar.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de İlk Yerel Eylem Gruplarından Vali Baydaş’a Ziyaret
Yusuf Ziya Alim: "2025 Yılında 160 Bin Ton Da Kuru Çay Olarak Üretim Yapıldı"
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
BAYRAK; YAŞ ÇAY TABAN FİYATI EN AZ 50 TL OLMALIDIR!