Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Mandal, RTEÜ’nün akademik eğitimde önemli bir noktada olduğunu belirterek üniversite bünyesinde devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan araştırma projeleri hakkında Rektör Karaman’dan bilgi aldı.
Kendilerini makamında ağırlayan Prof. Dr. Mandal’a teşekkür eden Rektör Karaman, üniversitelerdeki bilimsel projelerin artırılması ve toplumun ihtiyaçlarına cevap vermesi noktasında TÜBİTAK Başkanının her zaman destek olduklarını ifade etti.
Görüşmede, Rize ve Karadeniz Bölgesi için çok önemli bir bilimsel çalışma olan “Çay Bitkisi Gen Havuzu Oluşturulması" projesi ile devam eden diğer projeler konuşuldu ve RTEÜ’nün ar-ge boyutunu daha da geliştirmek için istişarelerde bulunuldu.
İlk yorum yazan siz olun
Rize Haberleri
Anzer Yaylası’nda Ayı Arılığa Zarar Verdi: “Arıyı da Ayı Gibi Koruma Altına Alın”
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize’de Modifiye ve Abartı Egzozlu Araçlara Denetim: Çok Sayıda Sürücüye Ceza
Konyaspor ile Çaykur Rizespor 33. randevuda