RİZE AFAD MÜDÜRLÜĞÜNE MEHMET RIZA ANDİÇ GETİRİLDİ

Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde, Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Rıza Andiç, Rize AFAD İl Müdürlüğü görevine atandı.

Mehmet Rıza Andiç, 2017 yılından beri AFAD Erzurum’da Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü görevini yürütüyordu.


Andiç, son yıllarda meydana gelen ve ülkemiz derinden etkileyen Elazığ, İzmir, Bingöl Depremi, Van’da meydana gelen Çığ olayı, Giresun, Rize sel olayı ve son olarak Sinop’ta meydana gelen sel olayında koordinasyon görevinde aktif rol aldı.
10.09.2021 tarihli İçişleri Bakanlığı oluru ile Rize İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak atanan Mehmet Rıza Andiç evli ve 2 çocuk babası.


Erzurum AFAD Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğü görevine vekaleten Yavuz Kaya getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

RİZE İLE NAHÇIVAN ARASINDA KARDEŞ ŞEHİR İLİŞKİSİ KURULUYOR
Rize’de 123 İmza Yemek Aynı Sofrada Buluştu! Gastronomi Günleri 4 Gün Boyunca ÇayTV’de Canlı Yayında
Rize Kalkandere’ye 54,3 Milyon TL’lik Yatırım! Yeni Emniyet Müdürlüğü İçin İlk Adım Atıldı
Rize’de Kahverengi Kokarca Alarmı! 100 Bin Samuray Arıcığı Doğaya Salındı
Rize İnstagram sayfaları