Rize Belediyesi'nde 35 okulda toplam 3 bin kitap öğrencilere dağıtılacak

Rize Belediyesi ve Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında öğrencilerin kitap okumasını teşvik etmek amacıyla 35 okulda toplam 3 bin kitap öğrencilere dağıtılacak.

Rize Merkez Hüseyin Yardımcı İlkokulu’nda düzenlenen kitap dağıtım programına Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen katıldı. Başkan Metin ve İl Milli Eğitim Müdürü Emen öğrencilere kitaplarını takdim etti.

3.’sü düzenlenen kitap dağıtımı programlarında bu güne kadar 6 bin kitap dağıtıldı. 3 bin kitabın daha öğrencilerle buluşacağı projede gençlerin kitap okumaya teşvik edilmesi, milli ve manevi değerleri yüksek bireyler yetiştirilmesine destek verilmesi amaçlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Erdoğan Rize’de açıkladı: 10 milyar liralık yatırım, 26 açılış ve 3 yeni temel
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de cuma namazını kıldı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Eyüp maçında rizespor taraftarı arttırıldı