Rize standında, uluslararası turizm sektörünün önemli aktörleriyle yapılan ikili görüşmelerde ilin doğal, kültürel ve turistik potansiyeli tanıtıldı.
Fuar kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Birleşik Arap Emirlikleri Yatırım Ofisi ve Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) iş birliğiyle yatırımcı grupların yöneticileriyle Rize’ye yönelik turizm ve yatırım olanakları görüşüldü.
Dubai Ticaret Odası Türk İş Konseyi Başkanı Kanat Kutluk ile yapılan temaslarda ise Birleşik Arap Emirlikleri’nden Doğu Karadeniz Bölgesi’ne yönelik turizm hareketliliğinin artırılması üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Program çerçevesinde, Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan da makamında ziyaret edilerek, Rize ve bölge turizmine yönelik iş birliği fırsatları ele alındı.