Rize Lojistik Merkezde Son Durum Ne ?

Rize-Artvin Havalimanı projesinden sonra deniz dolgusu üzerine İyidere ilçesinde yapımına başlanan Lojistik Merkezi için dolgu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Rize-Artvin Havalimanı ve Rize’nin doğu ve Güneydoğu’ya açılan kapısı olan Ovit Tüneli ile entegre olacak olan İyidere Lojistik Merkezi'nin sadece Rize’nin değil Türkiye’nin de ekonomisine büyük katkı sağlayacak.


Yüzde 8,7 oranında ilerleme sağlanan proje hakkında konuşan Rize Valisi Kemal Çeber, projenin Türkiye için önemine dikkat çekti. Vali Çeber “Lojistik merkezimiz, lojistik limanımızla ilgili çalışmalar planlandığı gibi son hızıyla devam ediyor. Bu proje ilimiz içinde, bölgemiz içinde hatta ülkemiz içinde çok önemli bir proje. Onun için aksamasına veyahut ta yolunda gitmemesinde tahammülümüz olmaz. Dolayısıyla planlandığı gibi, planlandığı sayıda, planlandığı araçla, planlandığı güzergahta ve planlandığı çalışma programı izlenerek devam ediyor. Herhangi bir sorunumuz yok” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Şehit Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Şehadetinin 7. Yılında Rize’de Dualarla Anıldı
Rize’de Okul Güçlendirme Çalışmaları Sürüyor
Anahtar Parti Rize İl Başkanlığından İstifa Haberleriyle İlgili Açıklama
11 Aralık 2018’te Şehit Edilen Rize Emniyet Müdürümüz Altuğ Verdi’yi Saygı ve Rahmetle Anıyoruz
Rize Valisi İhsan selim baydaş uyardı