Rize Pazar’da Sahilde Erkek Cesedi Bulundu, Kimlik Tespiti Sürüyor

RİZE'NİN PAZAR İLÇESİNE BAĞLI GÜZELYALI MAHALLESİ MEVKİİNDE, DENİZ KIYISINDAKİ KAYALIK ALANDA BİR ERKEK CESEDİ BULUNDU. BULUNAN CESEDİN TRABZON'UN ARAKLI İLÇESİNDE KAYIP OLARAK ARANAN GENÇ OLABİLECEĞİ YÖNÜNDE İDDİALAR GÜNDEME GELDİ

Pazar ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi sahilinde bir erkek cesedi bulundu. Olay, deniz kıyısındaki kayalık alanda vatandaşların hareketsiz bir kişiyi fark etmesiyle ortaya çıktı.

İhbar üzerine bölgeye jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı ilk incelemede, söz konusu kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Kıyıya vurmuş halde bulunan cesedin çevresinde güvenlik önlemleri alınırken, olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma gerçekleştirdi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişinin cenazesi, otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Yetkililer olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığını bildirirken, cesedin Araklı ilçesinde kayıp olarak aranan bir gence ait olabileceği yönündeki iddiaların da değerlendirildiği öğrenildi. Ancak resmi makamlar tarafından kimliğe ilişkin henüz doğrulanmış bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Kayıp Genç Oral Şengün’ün Cansız Bedeni Pazar Sahilinde Bulundu
Rize Masası’nda “İlkel Teleferikler” Tartışıldı: Teleferiklere artık elektrik bağlanmayacak
Samsun Rizeliler Kültür ve Dayanışma Derneğinin açılışı yapıldı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri