RİZE VALİLİĞİNDEN VATANDAŞLARIMIZA DUYURU !

Korona ile mücadele ilimizde 85 yaş ve üzeri kişilere yönelik kovid 19 aşı çalışmaları yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Bu kapsamda evinde 85 yaş ve üzeri yakını olup aşı yaptırmak isteyenler yakınlarını aile hekimlerine veya hastanelerdeki aşı birimlerine getirebilirler. Gidemeyecek durumda olan olursa 0464 210 0091/92 numaralı hattı arayarak, evde aşı yaptırılabilmesi için yardım talep edebileceklerdir.

Cumartesi ve pazar günleri de hastanelerimizin aşı birimi açıktır.

Hastanelerimize haftasonu aşı için başvuracak kişiler 182 numaralı hattan aşı randevusu almaları veya 112’yi aramaları durumunda sokağa çıkma kısıtlamasından hususunda kendilerine yardımcı olunacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’den Kamuoyuna Özür Açıklaması
AK Parti Rize Milletvekili Harun Mertoğlu’ndan Birlik ve Sağduyu Mesajı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize Saadet Partisi'nden Çay Fiyatları Tepkisi: "Çay Müstahsili Sahipsiz Değildir"