Rize ve Trabzon Genç MÜSİAD Yönetimi İş Birliği Kararı Aldı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Rize ve Trabzon Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri istişare toplantısında bir araya geldi.

 Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Rize ve Trabzon Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri istişare toplantısında bir araya geldi.

 
Rize Genç MÜSİAD ev sahipliğinde yapılan, Rize Genç MÜSİAD Başkanı Emre Soykan, Trabzon Genç MÜSİAD Başkanı Fatih Garip ve Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, iki Genç MÜSİAD Başkanı karşılıklı ticari birliktelikler noktasında yapılması gereken çalışmaları değerlendirerek, Rize ve Trabzon arasında birliktelik ve ticari iş birliğini geliştirme kararı aldı.





 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Timbir ve Çay TV Ankara aynı binada: Yeni yerlerinde hizmete devam ediyor
RİZE TİCARET BORSASI MECLİS VE YÖNETİM KURULU BAŞKANLARI VE ÜYELERİ SEÇİMİ YAPILDI
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize TSO seçimlerinde 21. Grup sonucu itiraz sonrası değişti