Rize'de Batırılan Gemi İçin Daldılar

Rize’de 20 Mayıs pazartesi günü batırılan 60 Metre uzunluğundaki Sahil Güvenlik Gemisi Denizin 20 Metre altında misafirlerini ağırlıyor.

  Turizme katı sağlaması için batırılan atık durumdaki gemiyi görmek için Samsun arama kurtarma ve doğa sporları derneği Rize’ye geldi.  Samsun’dan gelen 7 kişilik ekibe Karadeniz dalgıçları spor kulübü de eşlik etti.

  Batık geminin bulunduğu yere Rize belediyesine ait Dursun Kaptan-1 gemisi ile giden ekip Halil Bakırcı’ya kendilerine bu imkanı sağladıkları için teşekkür ettiler.

  Hazırlıkların ardından Denizle buluşan dalgıçlar ilk olarak denizin üstünde Türk bayrağı açıktı. Kartpostallık görüntüler oluştuğu o an da Deltafly’ın helikopter kamerasına böyle yansıdı. 

 
1 ay önce batırılan sahil güvenlik gemisi denizin altında ise böyle görüntülendi.



Fotoğrakların devamı





İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize-Artvin Havalimanı’nda yolcu trafiği hızlandı: 6 ayda 624 bin kişi
Rize'de Dev Yatırım Zirvesi: 126 Milyar Liralık 349 Proje Masaya Yatırıldı!
Rize’de Kaçakçılara Darbe: Dev Operasyonda 45 Gözaltı!
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri