Rize’de havalarda vatandaşlarda şaşırdı

Rize’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi vatandaşları şaşırttı. Yağmur’un başkenti olarak bilinen Rize’de birkaç gündür süren güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sahillere akın etti. Hava sıcaklığı 19 kasım da 19 dereceye görürken vatandaşlar eskiden yıllarda bu aylarda kar kar topu oynardık şimdilerde ise bahar havasında geçtiğini belirtti.

Rize’de havalarda vatandaşlarda şaşırdı

 Rize’de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi vatandaşları şaşırttı. Yağmur’un başkenti olarak bilinen Rize’de birkaç gündür süren güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sahillere akın etti.

Hava sıcaklığı 19 kasım da 19 dereceye görürken vatandaşlar eskiden yıllarda bu aylarda kar kar topu oynardık şimdilerde ise bahar havasında geçtiğini belirtti.

 Yağmurun başkentinde yaşanan sıcak günlerin tadını vatandaşlar sahillerde çıkarırken bu duruma en çok sevinenler yine çocuklar oldu. Aileleri ile birlikte parka giden çocuklar doyasıya eğlendi.
Vatandaşlar bu havaların normal olmadığını belirtirken iklim değişikliğinin göstergesi olarak nitelendirdi.




.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

RESOB Başkanı Aksoy’dan Bayram Öncesi “Yerel esnaf “ Çağrısı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize'de Ruhsatsız Silah Operasyonu: 18 Şahıs Hakkında İşlem Yapıldı
ÇAYKUR, Bayramın 1. Günü Hariç Yaş Çay Alımlarına Devam Edecek