Rize’de İntihar Girişimi

Rize’de intihar girişimi.

Rize’de İntihar Girişimi
Rize’de meydana gelen olayda, kaynanası tarafından eşi ile oturduğu evden çıkartılmak istenen genç baba, bebeğini alarak evin penceresinden atlamak istedi.
Edinilen bilgiye göre, olay bugün Rize’nin Kale Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartmanın 7. katından bir erkek şahsın bebeği ile pencereden atlamaya çalıştığını gören komşular durumu polise haber verdi. Olay yerine ambulans ve itfaiye araçları sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri genç babayı ikna ederek intihar girişiminden vazgeçirdi. Her ihtimale karşı itfaiye ekipleri tarafından zeminde hava yastığı açıldı.
Sakinleştirilen baba kucağındaki bebeği ile polis ekipleri tarafından Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü. Coşkun Sancaktutan isimli baba polis aracına bindirilirken basın mensuplarını sorularını yanıtlayarak, “Kaynanam yuvamızı yıktı. Onun evinde oturuyoruz. Tartışınca bana kapıyı gösterdi. Ev onun ya. Bebeğimi ona bırakmayacağım” dedi.







İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’de Motosiklet Sürücüleri ve Kuryeler Risk Oluşturuyor
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rizeli Beliz Karagöz Senegal'de Türk Fuarlarında Etkin Rol Üstleniyor
Memleket Partisi Rize İl Başkanı Muhittin Bayrak: “Rizeli’nin Umudu, Belirsiz Kriterlere Kurban Edilemez”