Rize'de Kamulaştırma Sorunu

Rize’de Kamulaştırmalarda yaşanan sorunların bir yenisi de gündoğdu mahallesinde ortaya çıktı.

 Önesinde oturdukları evlerin bulundu noktada bir yol projesi olmadığını bilen vatandaşlar sonradan acil kamulaştırma kararı ile karşı karşıya kalında neye uğradıklarını şaşırdılar.

Gündoğdu Mahallesinde yaşayan vatandaşlar kamulaştırma bedellerini duyunca daha bi perişan oldular.

Yola karşı olmadıklarını ifade eden vatandaşlar cumhurbaşkanımız bütün mazlumların yaanında yer alıyor bizde burda mağduruz o desin ki bu yol buraya yapılmalıdır biz herşeye razı geliriz dediler.

Evleri ve dükkanları için komik rakamlar verildiğini ifade eden vatandaşlar bizlere verilen paralar ile ne ev ne de dükkan alabiliriz neyimiz var neyimiz yok elimizden alınıyor,bizleri mağdur etmesinler sesimize kulan versin yetkililer çağrısında bulundu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’nin lezzet şöleni ÇayTV’de canlı!
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize Gastronomisinden ‘sıfır Atık Hareketi’ne Horonlu Destek
Rize’de lezzet ve müzik şöleni sürüyor: Gastronomi Günleri Çay TV’de canlı yayında