Rize'de Kayıp Kadın Gölette Yaralı Halde Bulundu
Rize’nin Ardeşen ilçesine bağlı Beyazkaya köyünde sabah saatlerinde evinden çıkan ve kendisinden uzun süre haber alınamayan 25 yaşındaki C.G. isimli kadın, akşam saatlerinde gölette yaralı halde bulundu.
Sabah saatlerinde evinden ayrılan C.G.’den haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Araf Arama Kurtarma ve Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) ekipleri sevk edildi. Ekipler, genç kadının bulunması için köy çevresinde kapsamlı bir arama çalışması başlattı.
Yapılan aramalar sonucunda C.G., evinden yaklaşık 500 metre uzaklıktaki köye yakın bir gölette yaralı halde bulundu. Arama kurtarma ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarılan kadın, sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.