Rize'de Minikler Sahayı Bastı

Yeşil Doğa Koleji kreş ve gündüz bakımevi öğrencileri meslek tanıtım etkinlikleri kapsamında önceki akşam antrenman öncesi Ç.Rizespor Tesislerinde teknik ekip ve futbolcularla buluştu.

Trabzonspor maçı öncesi Ç.Rizesporlu futbolcularla bir araya gelen minik öğrenciler, Hikmet Hoca ve futbolculara başarı diledi. Öğrenciler tarafından Kweuke sevgi seline uğradı.

Yeşil Doğa Koleji kurucusu Hamza Meral tarafından, öğrencilerin kendi elleriyle yaptıkları yeşil mavi tablo teknik direktör Hikmet Karaman'a hediye edildi.

Hikmet Karaman birinci antrenman sahasını minik çocuklara tahsis edince, çocuklar doyasıya sahaya koştu ve eğlendi.










İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’nin lezzet şöleni ÇayTV’de canlı!
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize Gastronomisinden ‘sıfır Atık Hareketi’ne Horonlu Destek
Rize’de lezzet ve müzik şöleni sürüyor: Gastronomi Günleri Çay TV’de canlı yayında