Rizede Söktükleri çatıdan düştüler , 1 Ölü

Rize'nin Çayeli ilçesinde sökmek için çıktıkları 3 katlı binanın çatısından düşen 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

 Rize'nin Çayeli ilçesinde sökmek için çıktıkları 3 katlı binanın çatısından düşen 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

 
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Madenli beldesi Habiboğlu Mahallesi'nde, Osman Keskin (59), Mehmet Akif (24) ve İbrahim Taşçı (55), ücret karşılığı onarım için üç katlı binanın çatısına çıktı.
 
Çalışma sırasında sökülen çatının çökmesi sonucu düşen işçilerden Keskin olay yerinde hayatını kaybetti, İbrahim ve Mehmet Akif Taşçı ise yaralandı.

 
Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.




İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Destici’den Rize’de Net Mesaj: “Mevsimlik İşçiler 12 Ay Çalışmalı, Takipçisi Olacağız”
Rize’den Umre Yolcuları Medine’ye Uğurlandı
Rize’de Uyuşturucu Operasyonunda 6 Şüpheli Tutuklandı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri