Rize’de voleybol maçlarında tanışan Aslı ve Eray Ayartepe çifti, hayatlarının en özel gününde kendilerini bir araya getiren sporu unutmadı. Düğün salonuna kurulan filede karşılıklı voleybol oynayan çift, tanışma hikâyelerini davetlilerin önünde yeniden canlandırdı.
Ardeşen ilçesinde yaşayan Aslı ve Eray Ayartepe’nin yolları, arkadaş gruplarıyla düzenledikleri voleybol maçlarında kesişti. Aynı sahada başlayan tanışıklık zamanla arkadaşlığa, ardından da evlilik kararına dönüştü.
Çift, Ardeşen’de gerçekleştirilen düğün töreninde alışılmışın dışında bir sürprize imza attı. Düğün salonunun ortasına voleybol filesi kuruldu. Gelinliğiyle sahanın bir tarafına geçen Aslı Ayartepe ile damatlık içindeki Eray Ayartepe, davetlilerin alkışları eşliğinde karşılıklı voleybol oynadı.
Tanıştıkları ilk günlere gönderme yapan çiftin bu özel anları, düğüne renk kattı. Davetlilerin cep telefonlarıyla kaydettiği görüntülerde, çiftin hem heyecanı hem de mutluluğu dikkat çekti.
Voleybol sahasında başlayan hikâyelerini yine bir voleybol maçıyla evliliğe taşıyan Aslı ve Eray Ayartepe çifti, düğünlerini unutulmaz bir anıya dönüştürdü.