RİZE’DE YAŞAYAN BABA VE KIZ 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ NEDENİYLE ÇEKTİKLERİ VİDEO İLE SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU

Rize’de yaşayan baba ve kız 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle çektikleri video ile sosyal medyada ilgi odağı oldu.

RİZE’DE YAŞAYAN BABA VE KIZ 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ NEDENİYLE ÇEKTİKLERİ VİDEO İLE SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU

Rize’nin Ardeşen ilçesinde yaşayan 10 yaşındaki Tuğçe Yakıcı, babası Sayit Yakıcı ile birlikte 2 Nisan ‘Dünya Otizm Farkındalık Günü’ sebebiyle bir video hazırladı. Ardeşen ilçesi Işıklı Limanında çekilen video minik Tuğçe’nin mavi renk balonlarla süslü arabayı aynı renk boya ile el izi yaparak boyamasıyla başlıyor.

2-nisan-1.jpg
Tuğçe el izleriyle arabayı kaplamasının ardından arabanın sunroofundan çıkarak elindeki mavi renk balonları “Farklılığımız yok ortaklığımız çok. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık gününde otizme mavi ışık yak” sözlerini söylemesinin ardından gökyüzüne bırakıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize Bahçeşehir Koleji’nden Bir Başarı Hikayesi Daha
Rizeli Eski Vali Erol Karaömeroğlu Hayatını Kaybetti
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
ÇAYKUR'dan Üreticilere Uyarı: "Fırsatçılara Zemin Vermeyin"