RİZELİ İŞADAMI ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN 15 YAŞINDAKİ TORUNU BATUHAN BOSTANCI, ŞİŞLİ NİŞANTAŞI'NDA BULUNAN BİR AVM'NİN DÖRDÜNCÜ KATINDAN DÜŞEREK HAYATINI KAYBETTİ

İşadamı Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, Şişli Nişantaşı'nda bulunan bir AVM'nin dördüncü katından düşerek hayatını kaybetti.

İşadamı Abdurrahim Albayrak'ın 15 yaşındaki torunu Batuhan Bostancı, Şişli Nişantaşı'nda bulunan bir AVM'nin dördüncü katından düşerek hayatını kaybetti.


Edinilen bilgilere göre olay, öğle saatlerinde Şişli'deki bir AVM'de yaşandı. Arkadaşları ile buluşmak için AVM'ye giden 15 yaşındaki Batuhan Bostancı, 4'üncü kattan düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Bostancı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rizespor deplasmanda yine kazandı: Eyüpspor’u 2-0 geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize’de: Eşi Emine Erdoğan ve yakınlarıyla Handüzü’ne çıktı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
AK Parti Rize’ye Yeni İl Başkanlığı Binası Geliyor