RİZE’NİN ‘ŞAMPİYON KULAÇLARI’NDAN BAŞKAN KASAP’A ZİYARET

RİZE’NİN ‘ŞAMPİYON KULAÇLARI’NDAN BAŞKAN KASAP’A ZİYARET

 Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Türkiye Şampiyonası’ndan madalyalarla dönen Çaykur Rizespor Yüzme Takımını makamında ağırladı.

Şampiyonada yaş kategorilerinde çeşitli dereceler elde eden yüzme takımı hakkında Başkan Kasap’a takım antrenörü Recep Ali Rakıcı bilgiler verdi.

Antrenör Rakıcı öğrencilerin sporda olduğu kadar derslerinde de başarılı olduğunu, sporcularının okul ve spor faaliyetlerini birlikte başarıyla yürüttüklerini söyledi.

Rize Belediye Başkanı Kasap genç yeteneklere başarılar dileyerek ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

İranlı Öğrenciden Rize’ye Çay Yapraklı Vefa: 5 Bin Yaprakla Tasarladığı Elbiseyle Rekor Yolunda
ÇAYKUR’da Devrim Şart! Halkın Adamı Muhittin Bayrak’tan Rize Çayını Dünya Markası Yapacak 10 Maddelik Tarihi Reçete!
Hasan Uzun: "Karadeniz'e Kurulacak İki Fabrika Bölgenin Göçünü Tersine Çevirecek
Yusuf Ziya Alim: Daha fazla çalışma için yoğun mesai harcıyoruz
Rize'de Evini Atölyeye Çevirdi, Emekli Eşiyle Birlikte Üretime Devam Ediyor