RTEÜ Voleybol Takımlarından Büyük Başarı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, Üniversiteler Arası Voleybol 1. Ligi’ne çıkmayı başardı.

 2014-2015 Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu faaliyet programı çerçevesinde 14-21 Aralık 2014 tarihinde Antalya’da düzenlenen Voleybol Kız-Erkek Takımları 2. Lig Müsabakaları’nda Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Erkek Voleybol Takımı, Üniversiteler Arası Voleybol 1. Ligi’ne çıkmayı başardı. Üniversitenin Voleybol Kız Takımı ise 3.lüğü elde etti.

 
Mücadelelerin ardından Rize’ye dönen sporcular, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Mustafa Çakır,  Okt. Ahmet Aşiroğlu, Okt. Mehmet Akkurt ve Okt. İmdat Çakır öncülüğünde Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı ziyaret etti.
 
 
Senato Toplantı Salonu’nda heyeti kabul eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman, gösterdikleri başarı dolayısıyla sporcuları kutlayarak, akademik eğitimin yanında öğrencilerin sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerde yer almalarının önemli olduğunu ve Üniversite yönetimi olarak desteklerinin her zaman süreceğini belirtti.








İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize’nin lezzet şöleni ÇayTV’de canlı!
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
Rize Gastronomisinden ‘sıfır Atık Hareketi’ne Horonlu Destek
Rize’de lezzet ve müzik şöleni sürüyor: Gastronomi Günleri Çay TV’de canlı yayında