Taylan’dan Karali’ye Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan, Kızılay Rize Başkanı Bahattin Karali’ye makamında ziyarette bulundu.

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Başkanı Recep Taylan, Kızılay Rize Başkanı Bahattin Karali’ye makamında ziyarette bulundu.

 
 
 
Ziyarette Kızılay’ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Kızılay Rize Başkanı Bahattin Karali, “Kızılay, Ülke olarak yapmış olduğumuz yardım organizasyonlarının dışında ilimizde, yardıma muhtaç insanlar başta olmak üzere birçok kesime çeşitli yardımlarda bulunan bir kurum. Bunu yaparken her kesimin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak bu yardımları dikkatlice gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Biz bu yardımları gerçekleştirirken sizlerin de bu yoldaki desteği bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir.” Dedi.
 
 
 
Rize Kızılay'ın ilimiz ve bölgemiz için çok önemli hizmetler verdiğini belirten Başkan Taylan ise, “MÜSİAD olarak Kızılay’ı yakından takip ediyoruz. Yardımlarımızla, bağışlarımızla  üyelerimizle birlikte Kızılay’ımızın her zaman  yanında olduk ve elimizden gelen desteği vermeye çalıştık. Ayrıca Kızılay’ın başlatmış olduğu ‘81 İl’de 81 Anaokulu’ projesinin MÜSİAD olarak, Denizli’de yapılan Anaokulunu yapımını üstlendi. Bizde Rize MÜSİAD olarak, bu okulun yapımında gerekli desteği verdik.” Dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Bakan Şimşek Rize’nin yatırımlarını değerlendirdi
Rizeli iş adamı Ercan Ekşi silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Doğu Karadeniz’in ihracatı 1 milyar doları aştı
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri