Uluslararası Karadeniz Kültür Turizm ve Medya Şurası Rize'de yapıldı

Karadeniz Haber Ajansı Derneğinin Düzenlediği Rize'nin İyidere ilçesinde bir otelde yerli ve ve yabancı 41 gazetecinin katılımı ile "Uluslararası Karadeniz Kültür Turizm ve Medya Şurası" gerçekleştirildi.

 Rize'nin İyidere ilçesinde bir otelde yerli ve ve yabancı 41 gazetecinin katılımı ile "Uluslararası Karadeniz Kültür Turizm ve Medya Şurası" gerçekleştirildi. Programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı (ortada) ve Rize Valisi Erdoğan Bektaş (sağda) katıldı. Rize'nin İyidere ilçesinde bir otelde yerli ve ve yabancı 41 gazetecinin katılımı ile "Uluslararası Karadeniz Kültür Turizm ve Medya Şurası" gerçekleştirildi.

ÇAYTV CANLI

YAYINLADI




Programda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı (fotoğrafta), bir konuşma yaptı.Rize'nin İyidere ilçesinde bir otelde yerli ve ve yabancı 41 gazetecinin katılımı ile "Uluslararası Karadeniz Kültür Turizm ve Medya Şurası" gerçekleştirildi. Programda, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı , bir konuşma yaptı.












1 OTURUM CANLI YAYIN TEKRARI


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

CHP RİZE İL BAŞKANI MUHİTTİN BAYRAK: ​"Sayın Şimşek, Sokağa İn de Halimizi Esnafa, Çay Üreticisine Sor!"
Boruda 4 gün mahsur kalan kediyi çay üreticileri kurtardı
Fındık ihracatında gelir arttı, Trabzon ilk sıraya yerleşti
Rizeli’nin Pratik Zekası Kendisine Hayran Bıraktı
Rize İnstagram sayfaları