ÜNİVERSİTEMİZ ERASMUS KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ TARAFINDAN, 22-26 MAYIS 2023 TARİHLERİ ARASINDA INTERNATİONAL STAFF WEEK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. 8 ÜLKEDEN, 10 FARKLI ÜNİVERSİTE ETKİNLİK KAPSAMINDA ÜNİVERSİTEMİZDE BİR ARAYA GELDİ

8 ülkeden, 10 farklı üniversite etkinlik kapsamında üniversitemizde bir araya geldi.

Arnavutluk, Cezayir, Tunus, Amerika Birleşik Devletleri, Bangladeş, Gürcistan ve Japonya’dan akademisyenlerin katıldığı etkinliğin açılış toplantısında, Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Necmiye Tutar açılış konuşması yaptı.


Tutar, farklı ülkelerden ve üniversitelerden akademisyenleri üniversitemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek yapılan bu tarz etkinliklerin üniversitemiz için önemli olduğunu ve uluslararasılaşmaya katkı sağladığını belirtti.

Etkinliğin açılış programına, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nebi Gümüş, Erasmus Kurum Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Necmiye Tutar, Dış ilişkiler Birimi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Volkan Mutlu, Erasmus fakülte ve bölüm koordinatörleri ile K 107 Erasmus partner üniversitelerden gelen akademisyenler katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize-Artvin Havalimanı 2 yaşında
Rize’de Kontrolden Çıkan Araç Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü, 4 Yaralı
Çaykur İşçi alımı 2024 Kura sonuçları
Bakan Yumaklı Yaş Çay Fiyatını Değerlendirdi. Beklentileri Yüksek Tutmayı Tamamen Siyasi Bir Şey Olarak Görüyorum
Rizeli Balıkçılar Ağlarının Ve Teknelerinin Bakımlarını Yapmayı Sürdürüyor