Vali çakır'dan Basa`ya teşekkür

Bu yıl Ankara Atatürk Kültür Merkezinde, 08 – 11 Mart tarihleri arasında 4. sü düzenlenecek olan, Rize Tanıtım Günlerinin hazırlıklarının gözden geçirildiği, geniş katılımlı toplantı Rize Valisi Nurullah Çakır Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Vali Yardımcısı Şefik Aygöl, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Gültekin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Osman Karamustafa’nın yanı sıra ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının yönetim kurulu başkanları ve Ankara Rize Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Süleyman Basa ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Rize’nin tanıtımının kutsal bir değer olduğunu ve bu değere hizmet edebilme adına mesailerini ayırarak toplantıya katılanlara teşekkür eden Vali Çakır; “Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz Ankara’da ki Rize Tanıtım Günlerinin daha önce gerçekleştirilen 3 organizasyonda olduğu gibi, aynı hassasiyet ve duyarlılık içerisinde davranarak, hem Ankara’da ki hemşerilerimizi en iyi şekilde temsil ve hem de Rize’yi Ankara’dan Dünyaya tanıtımını en güzel şekilde gerçekleştirmeliyiz. Geçmiş yıllarda yapılan başarılı organizasyonlar sonucu, başarı çıtası oldukça yukarılara yükselmiş durumda. Gelinen bu noktada, Rize’nin temsil gücünü de dikkate alarak, çıtayı daha da ilerilere taşımalıyız. Modern çağda tanıtımın ve markalaşmanın önemini hepimiz biliyoruz. Sürdürülebilir bir tanıtım vizyonu ile her seferde Rize’nin farklı bir argümanını ön plana çıkararak marka değerleri yaratmalıyız” dedi. Vali Çakır, ayrıca, önceki yıllarda yapılan başarılı organizasyonlara emeği geçen başta meslek büyükleri olmak üzere tüm idarecilere ve Ankara Rize Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Süleyman Basa’ya ile tüm federasyon çalışanlarına teşekkür etti ve bu yılda aynı başarıyı göstereceklerinden hiç kuşkum yok dedi. Yapılan konuşmaların ardından, Ankara Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Basa, 4. Rize Tanıtım Günlerine ilişkin yapılan hazırlıklar hakkında bir sunum yaptı. Yapılan sunumun ardından katılımcıların bu yılki organizasyonla ilgili görüş ve önerileri alındı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Yaş Çay Fiyatı Heyecanı Üreticiyi sardı. Üreticiler ; Yaş Çay Fiyatı, Enflasyonun Altında Kalmamalı
31 Mart Yerel Seçimlerinin Ardından Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi: İkinci Fırsat Bizi Onure Edici Oldu
Rize'den 2024 yılın ilk çeyreğinde 5 milyon 109 bin 641 dolar ihracaat
Rize'de dolmuş fiyatları zamlandı
Rize İnstagram sayfaları , Rize Haber , Rize Haberleri , Son Dakika Rize Haberleri