Veliköy Yolu Neden Yükseltiliyor

İhalesi yapılan Gündoğdu Veliköy yolunda çalışmalar devam ederken belli aralıklarla konulan menfezler yolun kotunun 3 metre yükselmesine neden oluyor.

 Yıllar önce doğduğu topraklara yatırım yapan ve birçok kişiye iş imkanı sunan Şevket Kotil şimdilerde Veliköy yolunda yapılan kot yükseltme çalışmalarına hiçbir anlam veremiyor.

 Sahibi olduğu çay fabrikası önünde açıklama yapan Kotil bu ihale nasıl yapıldı bilmiyorum ama gereksiz bir şekilde konulan menfezlerden dolayı yolun kotu 3 - 4 metre civarında yükseliyor buda devletimize ciddi bir külfet getiriyor yetkiler bu duruma biran önce bakmalıdır dedi.

 Kotil burada bir düzenleme yapılmaz ise devletine her zaman vergisini veren birisi olarak hukuki yollara başvuracağını da sözlerine ekledi.









İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Rize Haberleri

Rize-Artvin Havalimanı’nda yolcu trafiği hızlandı: 6 ayda 624 bin kişi
Rize'de Dev Yatırım Zirvesi: 126 Milyar Liralık 349 Proje Masaya Yatırıldı!
Rize’de Kaçakçılara Darbe: Dev Operasyonda 45 Gözaltı!
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri