Değerli Hemşehrilerim;
Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda 2025 ÇAYKUR işçi alımları için aylar önce başlattığımız yoğun çalışma süreci nihayete ermiş bulunmaktadır. Bu süreç başta ana muhalefet partisi olmak üzere çeşitli mecralarca “AK Parti kura istemiyor” gibi asılsız söylemlerle manipüle edilmeye çalışılmış olsa da milletimizden almış olduğumuz güçle akamete uğramadan nihayete ermiştir.
Resmi Gazete yayınlanan yönetmenlikte geçici işçi alımlarında geriye dönük sgk’lı olmama şartı (muaf tutulanlar haricinde) istenebilecektir. ÇAYKUR işçi alımı ile ilgili detaylar en kısa sürede kamuoyuyla paylaşılacaktır.
Aranacak şartları taşıyanlar, alım için kura çekimine katılabilecektir. AK Parti halkın partisidir. Halkımızın talep ve beklentileri için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.
Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Değerli Hemşehrimiz Hayati Yazıcı’ya, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın İbrahim Yumaklı’ya, Rize Milletvekillerimiz Muhammed Avcı ve Harun Mertoğlu’na, Cumhur İttifakı’mızın Bölge Milletvekillerine, Cumhur İttifakımızın Bölge İl ve İlçe Başkanlarına, ÇAYKUR Genel Müdürümüz Yusuf Ziya Alim’e, teşkilat mensuplarımıza ve kamu kurumlarımıza teşekkür ederiz.
#RizeİçinBirlike
Yılmaz KATMER
AK PARTİ RİZE İL BAŞKANI
Yorum Yap
Yorumlar (3)
{{member_name}}
{{formatted_date}}
{{{comment_content}}}
YanıtlaYükleniyor ...
Yükleme hatalı.
Rize Haberleri
Rize’de İlk Yerel Eylem Gruplarından Vali Baydaş’a Ziyaret
Yusuf Ziya Alim: "2025 Yılında 160 Bin Ton Da Kuru Çay Olarak Üretim Yapıldı"
Rize İnstagram sayfaları
Son Dakika Rize Haberleri
BAYRAK; YAŞ ÇAY TABAN FİYATI EN AZ 50 TL OLMALIDIR!