Abdurrahim Albayrak'tan Açıklamalar

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak doğdugum Rize'de şampiyonluğu yaşamak istiyorum açıklamasında bulundu.

Abdurrahim Albayrak'tan Açıklamalar
 Futbolcuların da artık 4. yıldıza inandığını vurgulayan  Albayrak, şöyle devam etti:

"4. yıldızı takmak için çok çalışıyoruz. Futbolcular bunun inancında. İlk başta yoktu, takımda çok büyük sıkıntılar vardı. Hamza hocanın gelişiyle, yönetimin değişmesiyle taşlar yerine oturmaya başladı. 4. yıldızı takmak için futbolcuların da bizim kadar istekli olduğunu görüyorum. O bizi mutlu ediyor."

Yönetim, futbolcu, taraftar olarak kenetlenirlerse, mutlu sona ulaşacaklarına inandığını kaydeden Abdurrahim Albayrak, "Mutlu sona ulaşacağımız son hafta da inşallah Rize olacak. Galatasaraylı olarak doğduğum Rize'de bunu yaşamak... Bir bunu Fenerbahçe Stadı'nda kupayı alarak, şampiyon olarak yaşadım, bir de memleketimde, oradaki akrabalarımla, komşularımla, köylülerimle beraber o şampiyonluğu yaşamayı Allah inşallah bize nasip eder" ifadelerini kullandı. 

 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor’da Geleceği Şekillendirecek Yaz Mesaisi Başladı
Çaykur Rizespor'da İlhan Palut ile Devam Edilmesi Bekleniyor
RİZESPOR KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Samsunspor 27 Yıl Sonra Avrupa’da
U12 Rize Cup 2025 Başladı