ALANYASPOR KARŞISINDA SAHADAN 5-0'LIK MAĞLUBİYETLE AYRILAN TRABZONSPOR'DA, TARTIŞMALARIN ODAĞINDAN OLAN VE İSTİFASI GÜNDEME GELEN ABDULLAH AVCI'YA BORDO-MAVİLİ TARAFTARLAR EVİNİN ÖNÜNDE TOPLANARAK DESTEK OLDU

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Alanyaspor karşısında sahadan 5-0'lık mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da, tartışmaların odağından...

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Alanyaspor karşısında sahadan 5-0'lık mağlubiyetle ayrılan Trabzonspor'da, tartışmaların odağından olan ve istifası gündeme gelen Abdullah Avcı'ya bordo-mavili taraftarlar evinin önünde toplanarak destek oldu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın, Trabzon'un Ortahisar İlçesi Yalıncak Mahallesinde bulunan Mimoza Konutlarındaki evinin önünde toplanan bordo-mavili taraftarlar, tecrübeli teknik adama sevgi gösterisinde bulunarak destek oldu.

Deplasmanda oynanan ve 5-0 kaybedilen Alanyaspor maçı sonrası tartışmaların odağından olan ve istifası gündeme gelen Avcı'nın istifa kararı almaması için bir araya gelen taraftarlar meşaleler yakarak, deneyimli çalıştırıcının takımın başında kalması istediler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor Kritik Haftaya Giriyor
İlhan Palut: “Doğru tercihler yapamadık”
Ligden Düşen Giresunspor’da Kongre De Ertelendi
Trendyol 1. Lig: Giresunspor: 1 - Ümraniyespor: 2
Çaykur Rizespor deplasmanda Pendikspor'la karşılaşacak. Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek